Rundschau Dames & Heren vakblad 2023 nr. 11

Artikel 2 van 7
€ 27,00 (inclusief btw)

Dit is alweer editie nr. 11 van november, de voorlaatste van 2023, van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat bij de Dames bij patroontechniek in het teken van elegante lingerie en stijlvolle nachtkleding. Bij de Heren is dit keer bij patroontechniek alle aandacht voor historische mode uit de Renaissance. Maar zoals gebruikelijk beginnen wij bij de Dames met een foto overzicht van de nieuwste creaties en om inspiratie op te doen voor een creatief rugdesign. Om te vervolgen met maar liefst 16 pagina’s patroontechniek met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen van elegante lingerie en nachtkleding. Met onder andere een bodysuit met details van het lijfje, een beugel bh, een stringset, een nachtjapon, een slaapset met topje en een kort broekje.

In de Heren editie wordt bij de patroontechniek ruimschoots aandacht besteed aan historische mode uit de Renaissance. Traditiegetrouw wordt op de designer look pagina's een foto overzicht getoond van de nieuwste modetrends waarbij verschillende kledingstukken met elkaar worden gecombineerd en waardoor bijzondere stofcombinaties ontstaan. Bij patroontechniek wordt met 10 pagina’s zeer uitgebreid aandacht besteed aan historische mode uit de Renaissance met een wambuis met linten aan de mouwen en met bijbehorende kniebroek.

Als extra zijn in deze editie bijgevoegd patronen van 6 modellen herenondergoed, waaronder Long John, diverse modellen Boxers, Panty en Slip (zie foto), in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

 

© 2016 - 2024 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel