Rundschau: vakboeken-vakblad-patronen-toebehoren

Rundschau is de uitgever van de overbekende Duitstalige vakboeken voor de Modebranche. De "Rundschau" vakboeken worden al meer dan 100 jaar uitgegeven en zijn gebaseerd op het patroontekensysteem van M. Müller & Sohn. De vakboeken worden regelmatig geactualiseerd en zijn bijvoorbeeld al aan hun 26e druk toe. De Rundschau vakboeken worden niet alleen gebruikt door professionele kleermakers, maar ook door modevakscholen, modevakopleidingen en consumenten, die op een professionele manier mode vorm willen geven. In de "groot" formaat Rundschau vakboeken wordt elk onderwerp uitgebreid behandeld en uitgelegd met uitvoerige tekst en berekeningen, voorzien van duidelijke tekeningen en foto's.

Naast de Rundschau vakboeken leveren wij ook in 2024 het abonnement voor het gecombineerde Dames en Heren Rundschau vakblad inclusief de Engelse vertalingen van de uitgebreide werkbeschrijvingen, tekeningen en berekeningen.

Ook leveren wij de kant en klare Rundschau patronen voor Dames, Heren en Meisjes, alsook verzamelbanden om de vakbladen te bundelen en diverse toebehoren zoals de designer set en linialen. 

© 2016 - 2024 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel