Nederland

Ook in 2020 kunt u weer een abonnement afsluiten voor het Rundschau vakblad. Het vakblad is niet alleen bestemd voor de professionele ontwerpers of kleermakers en of modevakscholen of modeopleidingen, maar ook voor de in het modevak geïnteresseerde consument.

Met ingang van 2020 wordt het Rundschau Dames en Heren vakblad gecombineerd tot één gezamenlijk vakblad Dames & Heren en zal 10 x per jaar uitgebracht worden. De eerste editie verschijnt medio januari. Het aantal pagina's wordt uitgebreid naar 60 en de inhoud evenredig verdeeld over Dames en Heren.

Het abonnement voor het gecombineerde Rundschau Dames & Heren vakblad leveren wij inclusief de Engelse vertalingen van de werkbeschrijvingen. 

De prijs van het Rundschau abonnement 2020 is behoudens een kleine verhoging voor de gestegen verzendkosten, gelijk aan het Dames of het Heren abonnement 2019. Dus voor de prijs van één abonnement ontvangt u in 2020 het uitgebreide Dames & Heren vakblad. Het vakblad wordt gedurende het jaar automatisch naar uw adres verstuurd.

 

  • Combi Dames & Heren
    Combi Dames & Heren

    Het abonnement 2020 voor het Rundschau combi Dames & Heren vakblad inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. Het vakblad wordt dit jaar 10 keer uitgegeven.

    € 241,25
© 2016 - 2020 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel