Rundschau Dames & Heren vakblad 2023 nr. 10

Artikel 3 van 7
€ 27,00 (inclusief btw)

Dit is editie nr. 10 van oktober 2023 van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat bij de Dames bij patroontechniek in het teken van onopvallende maar uiterst belangrijke details van de historische mode. Bij de Heren is dit keer bij patroontechniek alle aandacht voor het graderen van een jas met hoge hals, een zijnaad en tweedelige raglanmouwen. Maar wij beginnen bij de Dames met een foto overzicht van de nieuwste creaties van het elegante zakelijk tweedelige pak. De kostuums en pakken bevatten veel creatieve designelementen getoond op de internationale catwalks. Om te vervolgen met 14 pagina’s patroontechniek met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen van details van historische mode.

Als extra zijn in deze editie bijgevoegd de patronen van 4 modellen Pullover - Sweatshirts (zie foto), in de maten 36-50. 

In de Heren editie wordt bij de patroontechniek ruimschoots aandacht besteed aan het graderen van jassen. Traditiegetrouw wordt op de designer look pagina's een foto overzicht getoond van actuele pakken met stijlelementen van fijne formele kleding, waardoor combinaties ontstaan die ook geschikt zijn om in een minder strikte vorm uit te gaan. Bij patroontechniek wordt met 9 pagina’s zeer uitgebreid aandacht besteed aan jassen met een hoge hals een zijnaad en tweedelige raglanmouwen, inclusief werkbeschrijvingen, tekeningen en graderings tabellen. 

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

 

© 2016 - 2024 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel