Rundschau Dames & Heren vakblad 2023 nr. 6

Artikel 6 van 7
€ 27,00 (inclusief btw)

Dit is editie nr. 6 van juni 2023, van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat bij de Dames bij patroontechniek in het teken van balletkleding. Bij de Heren is dit keer bij patroontechniek alle aandacht voor het graderen van lange geklede jassen. Zoals gebruikelijk beginnen wij ook dit keer bij de dames met 4 foto pagina's van momenteel populaire broekvormen en een overzicht van de huidige broektrends. Om te vervolgen met 14 pagina’s patroontechniek met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen van diverse modellen balletkleding in maat 40, zoals een wikkel body shirt, een rokje, een boby, een body jurkje, een legging en een "cat" suit.  

Als extra is in deze editie bijgevoegd het patroon van 4 modellen jurkjes met schouderbandjes (zie foto), in de maten 36-50. 

In deze Heren editie wordt bij de patroontechniek aan het graderen van lange geklede jassen ruimschoots aandacht besteed. Traditiegetrouw wordt op de Designer Look pagina's een foto overzicht getoond van de diverse modellen vest-highlights van de huidige catwalks. Bij patroontechniek wordt met 11 pagina’s zeer uitgebreid aandacht besteed, met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen en aanpassings maattabel, van het graderen van 2 modellen lange geklede jassen.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Ook in 2023 kunt u een jaarabonnement afsluiten voor het uitgebreide gezamenlijke Rundschau Dames & Heren vakblad. Het vakblad wordt gedurende het jaar automatisch naar uw adres verstuurd. Verdere gegevens vindt u op de pagina Vakblad abonnement.

© 2016 - 2024 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel