Rundschau Dames & Heren vakblad 2023 nr. 5

Artikel 7 van 7
€ 27,00 (inclusief btw)

Dit is editie nr. 5 van mei 2023, van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat bij de Dames bij patroontechniek in het teken van Bermuda's in de grote maten, en het vinden van de juiste balans bij "sterke" billen, taille en  heupen bij pasvorm problemen. Bij de Heren is dit keer bij patroontechniek alle aandacht voor een complete dans-outfit. Maar zoals gebruikelijk beginnen wij ook dit keer bij de dames op de pagina's met designerl ook creaties met adembenemende lingeriejurken in de mooiste stoffen als satijn, zijde, tule en kant. Om te vervolgen met 17 pagina’s patroontechniek met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen van diverse modellen Bermuda's in de maat 52, en een verhandeling over de het vinden van de juiste balans bij "sterke" billen, taille en heupen bij pasvorm problemen

Als extra is in deze editie bijgevoegd het patroon van 2 modellen dames jurkjes (zie foto), in de maten 36-50. 

In deze Heren editie wordt bij de patroontechniek aan de complete dans outfit ruimschoots aandacht besteed. Traditiegetrouw wordt eerst begonnen met een foto overzicht, dit keer zijn het de desingerlooks met gedetailleerde opties voor het ontwerp van de broekspijp. Of het nu dubbel is, dichtgeknoopt, met een ritssluiting of met een split, het ziet er alleen mooi uit als het ontwerp van de hoogste kwaliteit is. Bij patroontechniek wordt met 14 pagina’s zeer uitgebreid en in detail aandacht besteed, met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen, van een complete dansoutfit bestaande uit een rokkostuum, een jas en een broek. 

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Ook in 2023 kunt u een jaarabonnement afsluiten voor het uitgebreide gezamenlijke Rundschau Dames & Heren vakblad. Het vakblad wordt gedurende het jaar automatisch naar uw adres verstuurd. Verdere gegevens vindt u op de pagina Vakblad abonnement.

© 2016 - 2024 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel