Verzenden & retourneren

Retouren

Niet helemaal tevreden over het ontvangen product? Geen zorgen, producten kunnen altijd retour gestuurd worden met het retour formulier. Zorgt u ervoor dat het pakket binnen 14 dagen bij ons retour is in de exacte staat waarin u het hebt ontvangen. Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten in nieuw staat zijn, ongebruikt, in de originele verpakking, exact zoals deze ook door Marlo Fashion Magazines aangeleverd zijn. Retouren dienen te worden voorzien van een omverpakking zodat de artikelverpakking onbeschadigd blijft.

Retourformulier

Voor elke retourzending dient ons retour formulier te worden gebruikt. Zonder dit formulier moeten we helaas de zending weigeren. Stuur ons een email om het retour formulier te ontvangen. Bij retournering van nieuwe producten wordt het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten binnen 14 werkdagen na ontvangst teruggestort.

Voor informatie en/of vragen omtrent retouren, neem contact met ons op via een e-mail naar info@marlofashionmagazines.nl en wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.

Annuleringen 

In het geval dat de Koper het bestelde product wil annuleren, nadat een orderbevestiging en/of een betaling heeft plaatsgevonden, heeft Marlo Fashion Magazines het recht de Koper een factuur te sturen van de door Marlo Fashion Magazines gemaakte kosten. Hieronder vallen onder andere de verzend- en administratiekosten. Deze kosten bedragen 15% van de hoofdsom met een minimum van € 25,00. De Koper kan de verkoopovereenkomst alleen annuleren middels een schriftelijk verzoek. Dit kan per brief of email. Mondelinge annuleringen zijn niet geldig. Een overeenkomst is pas geannuleerd, wanneer een annuleringsverzoek door Marlo Fashion Magazines schriftelijk aan de Koper is bevestigd.

© 2016 - 2020 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel