Grondvormen deel 1 (cursusboek) + Grondvormen deel 2 (cursusboek) + Kindergrondvormen (cursusboek + patronen)

Artikel 8 van 9
€ 225,00 (inclusief btw)

Het cursusboek Grondvormen deel 1 behandelt unieke basisgrondvormen van zowel dames als heren kleding. Het cursusboek bestaat uit duidelijke teksten en tekeningen over het tot stand komen van de grondvormen. Zowel voor dames als heren begint het boek per onderwerp met maatnemen, gemeten maten, maatberekening en toegiften. Tevens wordt in het boek het vergroten en verkleinen van dames- en herenkleding uitgebreid behandelt. 

Het cursusboek Grondvormen deel 2, voor zowel volwassenen als voor kinderen, behandelt alle soorten technieken om tot een basis van rokken, broeken, kragen en mouwen te komen en is het vervolg op Grondvormen deel 1. Een grondvorm is de basis, met de kennis uit Grondvormen deel 2 kan van die basis iets modieus gemaakt worden. Door combinaties te maken van verschillende technieken en door zelf de verhoudingen te bepalen, kom je tot een eigen ontwerp. Als aanvulling op deel 1 is deel 2 niet alleen geschikt voor thuis gebruik, maar ook zeer geschikt als lesmateriaal voor cursisten op de vele mode vakopleidingen.

De Kindergrondvormen bestaat uit het cursusboek inclusief 17 unieke grondvormen voor baby's, jongens en meisjes in de maten 68 - 174 en de daarbij behorende patroonvellen. In het boek wordt net zoals in Grondvormen deel 1 en deel 2 uitgebreid en op dezelfde manier aandacht besteed aan het maatnemen, gemeten maten en maatberekening. Toegiften voor onder andere baby broekjes, bovenlijfjes, broeken, rokjes, mantels voor meisjes en overhemden, broeken en jacks voor jongens. In totaal zijn 17 patroonvellen als grondvormen bijgevoegd. Met de kennis uit Grondvormen deel 2, kunt u de modellen naar uw eigen inzicht aanpassen en draagbaar maken. Kindergrondvormen is als aanvulling op deel 1 en deel 2 niet alleen geschikt voor thuis gebruik, maar ook zeer geschikt als lesmateriaal voor cursisten op de vele mode vakopleidingen. Het is een compleet Nederlands patronen systeem.

© 2016 - 2024 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel