Rundschau Dames & Heren vakblad 2023 nr. 4

Vorige Artikel 7 van 9 Volgende
€ 27,00 (inclusief btw)

Dit is editie nr. 4 van 2023, van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat bij de Dames bij patroontechniek in het teken van kinderkleding voor meisjes. Bij de Heren is dit keer bij patroontechniek alle aandacht voor het Graderen, het vergroten en of verkleinen, van Jeans Jacks en Bermuda's. Maar zoals gebruikelijk beginnen wij ook dit keer bij de dames met de designer looks foto overzicht van de nieuwste creaties gebaseerd op "bloemen wonderen" met weelderige applicaties, draperieën, en parel- of tamboer borduurwerk. Om te vervolgen met 15 pagina’s patroontechniek met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen van diverse grondvormen voor meisjes zoals een slip (128), legging (98), shirt met lange mouw (128), blouse (134), rok (110), broekrok (110) en een jurkje (122).

Als extra is in deze editie bijgevoegd het patroon van 2 modellen dames Blazers (zie foto), in de maten 36-50. 

In deze Heren editie komt bij de patroontechniek het Graderen, het vergroten en of verkleinen, van Jeans Jacks en Bermuda's ruimschoots aan bod. Traditiegetrouw wordt eerst begonnen met een foto overzicht, dit keer zijn het de Jumpsuits die onze aandacht vragen. Het hoeft geen excentriek iconische model Overall te zijn want er zijn momenteel een groot aantal casual varianten in zwang. Bij patroontechniek wordt met 9 pagina’s zeer uitgebreid en in detail aandacht besteed, met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen en graderings tabellen, voor het vergroten en of verkleinen van Jeans Jacks en Bermuda's. 

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Ook in 2023 kunt u een jaarabonnement afsluiten voor het uitgebreide gezamenlijke Rundschau Dames & Heren vakblad. Het vakblad wordt gedurende het jaar automatisch naar uw adres verstuurd. Verdere gegevens vindt u op de pagina Vakblad abonnement.

© 2016 - 2023 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel