Rundschau Dames & Heren vakblad 2023 nr. 1-2

Vorige Artikel 7 van 7
€ 27,00 (inclusief btw)

Dit is de eerste editie, nr. 1-2 van 2023, van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat bij de Dames bij patroontechniek in het teken van de korte Blazer. Bij de Heren is dit keer bij patroontechniek alle aandacht voor het graderen van Colberts. Maar zoals gebruikelijk beginnen wij ook dit keer bij de dames met een Designer look overzicht van de mooiste hippe creaties van diverse top ontwerpers. Om te vervolgen met maar liefst 15 pagina’s patroontechniek met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen van diverse modellen korte Blazers. 

Als extra zijn er dit keer 2 kant en klare patronen van 2 modellen Mantels (zie foto) bijgevoegd in de maten 36-50. 

In deze Heren editie komt bij de patroontechniek het graderen, het vergroten en verkleinen, van Colberts speciaal voor heren met een "buikje' ruimschoots aan de orde. Traditiegetrouw wordt eerst begonnen met een foto overzicht van de nieuwste creaties Overhemden en Colberts. Bij patroontechniek wordt met 10 pagina’s uitgebreid aandacht besteed aan het graderen van Colberts voor "buikjes" figuren. Bij deze werkbeschrijvingen zijn de graderings overzichten bijgevoegd. 

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Ook in 2023 kunt u een jaarabonnement afsluiten voor het uitgebreide gezamenlijke Rundschau Dames & Heren vakblad. Het vakblad wordt gedurende het jaar automatisch naar uw adres verstuurd. Verdere gegevens vindt u op de pagina Vakblad abonnement.

© 2016 - 2023 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel