Rundschau Dames & Heren vakblad 2022 nr. 12

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is alweer de laatste editie, nr. 12 van 2022, van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat bij de Dames bij patroontechniek in het teken van de Reverskragen. Bij de Heren is dit keer bij patroontechniek alle aandacht voor het graderen van Pantalons en Gilets. Maar zoals gebruikelijk beginnen wij bij de dames met een foto overzicht van de mooiste geborduurde, gehaakte en geknoopte creaties met de mooiste kleuren en stoffen. Om te vervolgen met maar liefst 15 pagina’s patroontechniek met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen van diverse modellen Reverskragen voor Jasjes, Blazers en Mantels. 

Als extra zijn er dit keer 2 kant en klaar patronen van 2 modellen “Latijns-Amerikaanse” dans jurkjes (zie foto) bijgevoegd in de maten 36-50. 

In deze Heren editie komt bij de patroontechniek het graderen, het vergroten en verkleinen, van Pantalons en Gilets ruim aan de orde met maar 10 pagina’s uitgebreide werkbeschrijvingen en graderings overzicht- en maattabellen. Maar traditiegetrouw wordt eerst begonnen met een foto overzicht van een groot aantal sportieve modellen gewatteerde Jassen, Jacks en Vesten voor de komende winterperiode. 

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Ook in 2023 kunt u een jaarabonnement afsluiten voor het uitgebreide gezamenlijke Rundschau Dames & Heren vakblad. Het vakblad wordt gedurende het jaar automatisch naar uw adres verstuurd. Verder gegevens vindt u op de pagina Vakblad abonnement.

 

 

 

 

© 2016 - 2023 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel