Rundschau Dames & Heren vakblad 2022 nr. 4

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is nummer 4 van 2022 van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat bij de Dames in het teken van Jasjes voor de grote maat en bij de Heren staat deze editie in het teken van het graderen van Kniebroeken. Zoals gebruikelijk wordt in het Dames gedeelte begonnen met een designer look overzicht van de nieuwste creaties waarbij de aansprekende kleur roze veel toegepast wordt. Vervolgens een technische verhandeling met veel foto’s over het bewerken van korsetten met sluitingen. Om te vervolgen met maar liefst 14 pagina’s uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen van diverse modellen Jasjes speciaal voor maat 50. Ook zijn er dit keer weer twee kant en klare patronen van 2 modellen lange Blouses voor Dames (zie foto) bijgevoegd in de maten 36-50. 

In deze Heren editie is het graderen (het vergroten en of verkleinen) van Kniebroeken het hoofdthema. Maar we beginnen met een foto overzicht van de Jas met diverse extravagante creaties jassen met de nadruk op buitengewone reverskragen zoals getoond op de catwalks in Parijs en Milaan. Om te vervolgen met 10 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen van het graderen, het vergroten en of verkleinen, van diverse modellen Kniebroeken. Tot slot nog een technische verhandeling over rechtopstaande en scheve houding bij pasvorm problemen.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

In plaats van een los nummer kunt u vanaf nu ook een abonnement voor 2022 voor het gezamenlijke Dames & Heren vakblad afsluiten. Verdere informatie en prijzen vindt u op pagina "Vakbladen abonnement" in onze webshop.

 

© 2016 - 2023 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel