Nieuwste editie

Rundschau Dames & Heren vakblad 2021 nr. 12

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is editie nr. 12 en tevens de laatste van 2021 van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat voor de Dames in het teken van Jassen. Voor de Heren staat deze editie in het teken van het graderen van Raglanblousons en het bewerken van oversized Jacks met capuchon. Maar zoals gebruikelijk wordt bij de Dames begonnen met een foto overzicht van de nieuwste trends voor warme en koude dagen om te vervolgen met een verhandeling over lingerie van Daniela Paradeis uit Wenen. Vervolgens 15 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen van 3 modellen Jassen voor de koude maanden. Tevens zijn er in deze editie 2 kant en klare patronen van jassen (zie foto) voor Dames bijgevoegd in de maten 36-38-40-42-44-46.

In deze editie voor de Heren is het hoofdthema het vergroten en verkleinen, het zogenaamde graderen, van Raglanblousons en het bewerken van oversized Jacks met capuchon. Maar we beginnen met een foto overzicht van "mannen in Jassen" en een verhandeling over of kostuums voor mannen ook Haute Couture kunnen zijn. Om te vervolgen met 11 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen van het graderen van Raglanblousons en het bewerken van oversized Jacks met capuchons. Verder nog een technische verhandeling over hoe pasvormproblemen van overhemdmouwen op te lossen.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

In plaats van een los nummer kunt u vanaf nu ook een abonnement voor 2022 voor het gezamenlijke Dames & Heren vakblad afsluiten. Verdere informatie vindt u op pagina "Vakbladen abonnement" in onze webshop.

© 2016 - 2022 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel