Rundschau Dames & Heren vakblad 2021 nr. 11

Artikel 1 van 1
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is editie nr. 11 van het gezamenljke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat voor de Dames in het teken van pasvormproblemen en Capes. Voor de Heren staat deze editie in het teken van het graderen van Gilets en een verhandeling over pasvormproblemen met Kragen van overhemden. Maar zoals gebruikelijk wordt bij de Dames begonnen met een foto overzicht van de nieuwste trends op het gebied van Lingerie ochtendkleding. Vervolgens 8 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen van hoe diverse pasvormproblemen op te lossen in het bovenlijfje met name voor schouders, armen en buste. Om te vervolgen met 10 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en berekeningen van diverse modellen Capes.

In deze editie voor de Heren is het hoofdthema het vergroten en verkleinen, het zogenaamde graderen, van Gilets. Maar we beginnen met een foto overzicht van de nieuwste Patchwork creaties, aangebracht op colberts en pantalons. Om te vervolgen met 10 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen van het graderen van Gilets. Verder nog een technische verhandeling van hoe pasvormproblemen van overhemdkragen op te lossen.

Tevens zijn er in deze editie 2 kant en klare patronen voor Heren van Jeans Jackets (zie foto) bijgevoegd in de maten 44-46-48-50-52-54-56-58. 

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

In plaats van een los nummer kunt u vanaf nu ook een abonnement voor 2022 voor het gezamenlijke Dames & Heren vakblad afsluiten. Verdere informatie vindt u op pagina "Vakbladen abonnement" in onze webshop.

© 2016 - 2024 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel