Rundschau Dames & Heren vakblad 2021 nr. 10

Vorige Artikel 2 van 2
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is editie nr. 10 van het gezamenljke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat voor de Dames in het teken van Lijfjes en Korsetten. Voor de Heren staat deze editie in het teken van historische patronen. De Dames beginnen met een catwalk foto collage van de nieuwste trends Lijfjes en Korsetten. Vervolgens 16 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen van diverse modellen Lijfjes en Korsetten. Verder nog een technische verhandeling over rouleaux borduurwerk. Tevens zijn er in deze editie 2 kant en klare patronen van historische jasjes uit de 18e eeuw bijgevoegd (zie foto) in de maten 36-38-40-42-44-46. 

In deze editie voor de Heren is het hoofdthema historische patronen. Maar we beginnen met een foto overzicht van de nieuwste creaties jassen en jacks voor het tussenseizoen. Om te vervolgen met 12 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen van rijbroeken, rijjassen en vesten. Veder nog een technische verhandeling, voorzien van foto's, van de bewerking van binnenkragen voor colberts.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

In plaats van een los nummer kunt u vanaf nu ook een abonnement voor 2021 voor het gezamenlijke Dames & Heren vakblad afsluiten. Verdere informatie vindt u op pagina "Vakbladen abonnement" in onze webshop.

© 2016 - 2022 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel