Rundschau Dames & Heren vakblad 2021 nr. 9

Vorige Artikel 4 van 10 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is editie nr. 9 van het gezamenljke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat voor de Dames in het teken van Colberts en Blazers. Voor de Heren staat deze editie in het teken van Rokcostuums en bijbehorende vesten. De Dames beginnen met een catwalk foto collage van de nieuwste trends in Colberts. Vervolgens 18 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen van diverse modellen "power" Blazers. Verder nog een technische verhandeling over schouder vullingen voor raglan mouwen. Tevens zijn er In deze editie 2 kant en klare patronen van plooirokken bijgevoegd (zie foto) in de maten 36-38-40-42-44-46. 

In deze editie voor de Heren is het hoofdthema het graderen van Rokcostuums en bijbehorende vesten. Maar we beginnen met een foto overzicht van de de nieuwste creaties colberts met een grote verscheidendheid aan Revers ontwerpen. Om te vervolgen met 10 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen inclusief het maatschema voor het graderen van Rokcostuums en vesten.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

In plaats van een los nummer kunt u vanaf nu ook een abonnement voor 2021 voor het gezamenlijke Dames & Heren vakblad afsluiten. Verdere informatie vindt u op pagina "Vakbladen abonnement" in onze webshop.

© 2016 - 2022 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel