Rundschau Dames & Heren vakblad 2021 nr. 4

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is de derde editie van dit jaar van het gezamenljke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat voor de Dames in het teken van Blazers en voor de Heren in het teken van het graderen van Parka's. Zoals gebruikelijk begint het dames gedeelte met een foto overzicht van de mooiste creaties Power Blazers. Daarna 10 pagina's werkbeschrijvingen van Blazers en daarbij nog eens 5 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen van sport BH's. Om te vervolgen met een verhandeling over schoudervullingen. Ook zijn er weer kant en klare patronen bijgevoegd (zie foto) dit keer van 2 Blouses, in de maten 36-38-40-42-44-46. 

Het graderen van Parka's is in deze Heren editie het hoofdthema. Maar als eerste een foto overzicht van nieuwste creatie "wijde" broeken voor hippe mannen. Daarna 10 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en maattabellen ten behoeve van het graderen van Parka's.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

In plaats van een los nummer kunt u vanaf nu ook een abonnement voor 2021 voor het gezamenlijke Dames & Heren vakblad afsluiten. Verdere informatie vindt u op pagina "Vakbladen abonnement" in onze webshop.

© 2016 - 2022 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel