Rundschau Dames & Heren vakblad 2021 nr. 3

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is de tweede editie van dit jaar van het gezamenljke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat voor de Dames in het teken van Blouses voor de grotere maten en voor de Heren in de traditionele Gildekleding. Het dames gedeelte begint zoals gebruikelijk met een foto overzicht, dit keer van de mooiste nieuwe creaties kragen. Om te vervolgen met maar liefst 18 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen van de diverse modellen Blouses voor de grotere maten met als basis de gebruikte grondvormen in de maat 54. Ook zijn er dit keer weer twee kant en klare patronen bijgevoegd (zie foto) van een modieuse blazer met bijbehorende 7/8 broek in de maten 36-38-40-42-44-46. 

Traditionele Gildekleding is dit keer het hoofdthema van deze Heren editie. Maar als eerste een foto overzicht van nieuwste "werk' kleding voor stoere mannen. Daarna 10 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen van diverse modellen traditionele Gildekleding waaronder een hemd, vest en broek met als basis de gebruikte grondvormen in de maat 50.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

In plaats van een los nummer kunt u vanaf nu ook een abonnement voor 2021 voor het gezamenlijke Dames & Heren vakblad afsluiten. Verdere informatie vindt u op pagina "Vakbladen abonnement" in onze webshop.

© 2016 - 2022 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel