Rundschau Dames & Heren vakblad 2021 nr. 1-2

Vorige Artikel 10 van 10
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is de eerste editie van het nieuwe jaar van het gezamenljke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat voor de Dames in het teken van ontwerpen van rugzijde en schouders, en voor de Heren colberts. Zoals gebruikelijk wordt in het dames gedeelte begonnen met een foto overzicht, dit keer van de mooiste creaties maar dan gezien vanaf de rugzijde. Om te vervolgen met maar liefst 16 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen van de diverse modellen "ruggen en schouders". Ook zijn er dit keer weer twee kant en klare patronen bijgevoegd (zie foto), van een tuinbroek en overall in de maten 36-38-40-42-44-46. 

Colberts is dit keer het hoofdthema van deze Heren editie. Maar als eerste een foto overzicht van de nieuwste creaties voor de "romantische" man. Daarna 10 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen van diverse modellen colberts.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

In plaats van een los nummer kunt u vanaf nu ook een abonnement voor 2021 voor het gezamenlijke Dames & Heren vakblad afsluiten. Verdere informatie vindt u op pagina "Vakbladen abonnement" in onze webshop.

© 2016 - 2022 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel