Rundschau Dames & Heren vakblad 2020 nr. 12

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is de december editie van het gezamenljke Rundschau vakblad voor Dames & Heren en staat dit keer in het teken van regenkleding en graderen. Het Dames gedeelte begint met een foto overzicht van de nieuwste creaties regenkleding. Daarna deel 2 van het mouleren van een blouse met mouw op de paspop, als aanvulling op deel 1 van het mouleren uit de vorige editie. Vervolgens komt de regenkleding aan bod met 18 pagina's werkbeschrijvingen van onder andere een poncho, jack met capuchon, regenbroeken en regenmantels. Ook zijn er dit keer weer twee kant en klare patronen van mantels bijgevoegd (zie foto) in de maten 36-38-40-42-44-46. 

Het Graderen is dit keer het hoofdthema van deze Heren editie. Maar eerst een foto overzicht van de nieuwste "feel good" creaties. Daarna Graderen met 11 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen van het vergroten en verkleinen van mantels. 

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

In plaats van een los nummer kunt u vanaf nu ook een abonnement voor 2021 voor het gezamenlijke Dames & Heren vakblad afsluiten. Verdere informatie vindt u op pagina "Vakbladen abonnement" in onze webshop.

© 2016 - 2021 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel