Rundschau Dames & Heren vakblad 2020 nr. 10

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Trenchcoats en Blouses voor Dames zijn in deze nieuwste editie van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren het hoofdthema. Maar eerst kunt u de nodige inspiratie opdoen uit de foto reportages van de nieuwste trends en inzichtelijk ontworpen modellen "all time" Trenchcoats,  plus een foto reportage van diverse nieuwe creaties Blouses voor de komende seizoenen. Dan het werk gedeelte, maar liefst 17 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met duidelijke tekeningen en berekeningen van diverse modellen Trenchcoats en Blouses. Ook zijn er dit keer als extra drie kant en klare patronen van verschillende modellen hesjes in de maten 36-38-40-42-44 en 46 bijgevoegd.

Jeans is in deze Heren editie het hoofdthema. Zoals gebruikelijk wordt dit keer gestart met een foto overzicht van de nieuwste "oversized' creaties met ondermeer extra lange colberts met brede schouderpartijen en wijd gesneden broeken. Om te vervolgen met 12 pagina's werkbeschrijvingen van diverse modellen Jeans met onder andere het vergroten en verkleinen van Jeans.  

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Wilt u nog een Rundschau abonnement voor 2020 of alvast een abonnement voor 2021? Laat het ons weten. Het vakblad wordt 10 maal per jaar uitgebracht en wordt dan het jaar door automatisch naar u verzonden.

© 2016 - 2021 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel