Rundschau Dames & Heren vakblad 2020 nr. 9

Vorige Artikel 4 van 4
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is de September editie, de 7e alweer, van het gezamenlijke Rundschau vakblad voor Dames & Heren. Het Dames gedeelte staat dit keer in het teken van het functionele sportkleding voor de actieve vrouw. Met om te beginnen een foto overzicht van de mooiste creaties functionele kleding. Om te vervolgen met een verhandeling over hoe op handmatige wijze "Chanel" style creaties afgewerkt worden. Daarna 12 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen functionele sportkleding. Te beginnen met een gymnastiek legging, een hardloop short, diverse shirts plus een training jack met capuchon. Verder nog een verhandeling over hoe de mooste knopen van onder andere glas op ambachtelijke manier gemaakt worden. 

Jassen is dit keer het hoofdthema van deze Heren editie. Met als eerste een foto overzicht van de nieuwste craties. Vervolgens een verhandeling met ondersteunng van een groot aantal foto's over de traditionele manier van het "opzetten" van mouwen. Dan de jassen, maar liefst 11 pagina's werkbeschrijvingen van diverse modellen waaronder een raglan en asymmetrische jas met daarbij speciale aandacht voor mouw en kraag. Tevens zijn er dit keer in de Heren editie 2 kant en klare patronen in de maten 44-46-48-50-53-54-56 en 58 bijgevoegd van een jas met opstaande kraag en een jas met reverkraag. 

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Wilt u nog een Rundschau abonnement voor 2020 of alvast een abonnement voor 2021? Laat het ons weten. Het vakblad wordt 10 maal per jaar uitgebracht en wordt dan het jaar door automatisch naar u verzonden.

 

© 2016 - 2021 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel