Rundschau Dames & Heren vakblad 2020 nr. 6

Vorige Artikel 5 van 9 Volgende
€ 25,00 (inclusief 9% btw)

Dit is de 5e editie van het gezamenlijke Rundschau vakblad Dames & Heren. Het Dames gedeelte staat dit keer in het teken van broeken voor de grotere maten. Om een indruk te krijgen en inspiratie op te doen wordt begonnen met een foto overzicht van een groot aantal diverse broek modellen. Vervolgens maar liefst 16 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met de daarbij behorende berekeningnen en tekeningen voor diverse modellen broeken allemaal op basis van maat 52. Als extra zijn er kant en klare patronen bijgevoegd van 4 modellen T-Shirts in de maten 36-38-40-42-44 en 46.

De zomer komt eraan voor de Heren, sportieve activiteiten voor het wielrennen en zwemmen is het hoofdthema van dit nummer. Dus wordt er begonnen met een foto overzicht van sportieve kleding, vervolgens deel 2 van kleding voor op de racefiets. Te beginnen met 4 pagina's werkbeschriijvingen van een rugzak voor wielrenners, daarna nog 11 pagina's werkbeschrijvingen van diverse modellen wielrenshirts in de maat 50 en de grondpatronen voor een standaard zwembroek en een boxer zwembroek in de maat 50.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2020. Het Rundschau Dames & Heren vakblad wordt dit jaar 10 maal uitgebracht. Het vakblad wordt dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

 

© 2016 - 2021 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel