Rundschau Dames & Heren vakblad 2020 nr. 5

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende
€ 25,00 (inclusief 9% btw)

Dit is de 4e editie van het gezamenlijke Rundschau vakblad Dames & Heren. Het Dames gedeelte staat dit keer in het teken van "Yoga Suits". Maar eerst om te beginnen een foto overzicht van de nieuwste creaties Kostuums 2.0 puur als inspiratie bron. Het hoofdthema in deze editie is "Yoga Suits", met 13 pagina's werkbeschrijvingen van modellen Suits die licht van gewicht zijn en lekker komfortabel moeten zitten om soepel alle Yoga oefeningen te kunnen doen. Ook zijn er weer 2 kant en klare patronen bijgevoegd, in de maten 36-38-40-42-44 en 46, dit keer van een korte blazer met een bijbehorend rok.

Graderen, het vergroten en verkleinen, van T-Shirts is het thema van deze Heren editie. Maar wij beginnen met een foto overzicht van kunst motieven verwerkt in diverse schitterende creaties van onder andere shirts, broekpakken en lange jassen. Om te vervolgen met een verhandeling over hoeden met ondermeer de werkbeschrijving hoe je zelf eenvoudig een vissershoedje een zogenaamd "Bucket Hat" kunt maken. Vervolgens 8 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen en bijbehorende Gradatie maattabellen, voor het kunnen aanpassen van T-Shirts.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2020. Het Rundschau Dames & Heren vakblad wordt dit jaar 10 maal uitgebracht. Het vakblad wordt dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

 

© 2016 - 2021 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel