Rundschau Dames & Heren vakblad 2020 nr. 3

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende
€ 25,00 (inclusief 9% btw)

Dit is de 2e editie van het gezamenlijke Rundschau vakblad Dames & Heren. Het dames gedeelte staat dit keer in het teken van zelf maken van sportieve Golf kleding. Maar eerst een foto overzicht van de kracht en kleuren van textiel. Om te vervolgen met het bewerken van Paspel knoopsgaten en het bewerken en aanpassen van kledingstukken bij een holle rug. Vervolgens dan de sportieve Golf kleding met 9 pagina's werkbeschrijvingen van een elegant design Golf jack en Golf broek. Tenslotte worden er nog 2 kant en klare patronen van jurkjes in de maten 36-38-40-42-44 en 46 meegeleverd. 

Het vergroten of verkleinen het zogenaamde Graderen van overhemden of shirts is het hoofdthema van deze heren editie, maar om te beginnen worden de mannen met hun kleurige modieuze stoffen op de foto gezet. Daarna volgen 8 pagina's met werkbeschrijvingen voor het vergroten of verkleinen van overhemden en shirts inclusief berekenings tabellen. Tot besluit nog een technische verhandeling over revers.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2020. Het Rundschau Dames & Heren vakblad wordt dit jaar 10 maal uitgebracht. Het vakblad wordt dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

 

© 2016 - 2021 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel