Rundschau Heren vakblad 2019 nr. 11-12

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 28,00 (inclusief 9% btw)

Dit is de zesde editie (nr. 11-12) van het Rundschau Heren vakblad en staat geheel in het teken van sportieve "Windbreaker' jacks. Met uiteraard diverse foto pagina's van verschillende modellen wind- en waterproof jacks. Aansluitend liefst 18 pagina's met uitgebreide werkbeschrijvingen en schema’s met de daarbij behorende tekeningen en berekeningen voor de diverse modellen Windbreaker jacks met of zonder capuchon, Ski jacks en Anoraks.

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2020, met ingang van het nieuwe jaar zullen de Rundschau Dames en Heren vakbladen gecombineerd worden tot één gezamenlijk vakblad Dames + Heren en wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Het nieuwe vakblad zal 10 x per jaar uitgebracht worden, de eerste editie verschijnt eind januari. Het aantal pagina's wordt uitgebreid naar 60 en de inhoud wordt evenredig verdeeld over Dames en Heren. 

De prijs van het abonnement 2020 voor het gezamenlijke vakblad Dames + Heren, is behoudens een kleine aanpassing voor de gestegen verzendkosten, gelijk aan het Heren abonnement 2019. Dus voor de prijs van één abonnement ontvangt u in 2020 het uitgebreide Dames + Heren vakblad en wordt dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

© 2016 - 2020 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel