Rundschau Dames vakblad 2019 nr. 12

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 25,00 (inclusief 9% btw)

Dit is editie nr. 12 en alweer het laatste vakblad van 2019 en staat dit keer geheel in het teken van Capuchons. Om te beginnen een aantal foto pagina's met verschillnde soorten modellen capuchons, voor gala en sportkleding en uiteraard capuchons voor Hoodies. Vervolgens 15 pagina's uitgebreide werkbeschrijvingen met de daarbij behorende tekeningen van diverse modellen capuchons. Tevens zijn er ook 4 kant en klare patronen bijgevoegd van Hoodies in de maten 36 - 38 - 40 - 42 - 44 - 46. 

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2020, met ingang van het nieuwe jaar zullen de Rundschau Dames en Heren vakbladen gecombineerd worden tot één gezamenlijk vakblad Dames + Heren en wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Het nieuwe vakblad zal 10 x per jaar uitgebracht worden, de eerste editie verschijnt eind januari. Het aantal pagina's wordt uitgebreid naar 60 en de inhoud wordt evenredig verdeeld over Dames en Heren. 

De prijs van het abonnement 2020 voor het gezamenlijke vakblad Dames + Heren, is behoudens een kleine aanpassing voor de gestegen verzendkosten, gelijk aan het Dames abonnement 2019. Dus voor de prijs van één abonnement ontvangt u in 2020 het uitgebreide Dames + Heren vakblad en wordt dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

© 2016 - 2021 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel