Rundschau Dames vakblad 2019 nr. 11

Vorige Artikel 2 van 9 Volgende
€ 25,00 (inclusief 9% btw)

Dit is alweer de november editie nr. 11 van het Rundschau Dames vakblad en staat dit keer geheel in het teken van Mantels. Te beginnen met een foto overzicht van de nieuwste trendy modellen 2019-2020, van klassiekers tot de nieuwste trenchcoats. Maar dan het hoofdthema van deze editie Mantels. Maar liefst 16 pagina’s met zeer uitgebreide werkbeschrijvingen met berekeningen en duidelijke tekeningen van onder andere een asymmetrische mantel, de afknoopbare mantel en de raglan mantel. Er zijn ook 2 kant en klare patronen bijgevoegd van een klassieke en een asymmetrische parka in de maten 36 - 38 - 40 - 42 - 44 - 46. Dit vakblad wordt deze keer afgesloten met een overzicht van de nieuwste stoffen trends, winter 2019-2020, gepresenteerd tijdens de laatst gehouden stoffen beurs in München.

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2020, met ingang van het nieuwe jaar zullen de Rundschau Dames en Heren vakbladen gecombineerd worden tot één gezamenlijk vakblad Dames + Heren en wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen. 

Het nieuwe vakblad zal 10 x per jaar uitgebracht worden, de eerste editie verschijnt eind januari. Het aantal pagina's wordt uitgebreid naar 60 en de inhoud wordt evenredig verdeeld over Dames en Heren. 

De prijs van het abonnement 2020 voor het gezamenlijke vakblad Dames + Heren, is behoudens een kleine aanpassing voor de gestegen verzendkosten, gelijk aan het Dames abonnement 2019. Dus voor de prijs van één abonnement ontvangt u in 2020 het uitgebreide Dames + Heren vakblad en wordt dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

© 2016 - 2021 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel