Rundschau Dames vakblad 2019 nr. 10

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 25,00 (inclusief 9% btw)

“Let’s Dance” de oktober uitgave, nr.10 van het Rundschau Dames vakblad staat dit keer in het teken van Dans en Glans. Maar om te beginnen eerst een foto overzicht van trendy modellen met de mooiste doorkijk creaties, plus een reportage met foto’s over de Haute Couture voor op het toneel. Maar dan “Let's Dance”, alles over de speciale dans kleding voor de Latijns Amerikaanse danseressen. Liefst 13 pagina’s uitgebreide werkbeschrijvingen en berekeningen van diverse body’s en asymmetrische jurkjes en dergelijke. Tevens zijn er 2 kant en klare patronen bijgevoegd van een Ballroom japon in de maten 36 - 38 - 40 - 42 - 44 - 46 en 48. Tenslotte een 5 pagina overzicht met werkbeschrijvingen van diverse knoopsluitingen, waaronder verdekte sluitingen, voor blouses, t-shirt en mantels.

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

Het Rundschau Dames vakblad wordt dit jaar 10 maal uitgebracht en wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen.

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2019. Een abonnement enkel voor het Rundschau Dames of Heren vakblad, of voor Dames en Heren samen, met 5 % korting. De nummers worden dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

 

© 2016 - 2021 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel