Rundschau Heren vakblad 2019 nr. 9-10

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 28,00 (inclusief 9% btw)

Dit is de vijfde editie (nr. 9-10) van het Rundschau Heren vakblad en staat grotendeels in het teken van Graderen. Maar om te beginnen eerst een foto overzicht van modellen met de nieuwste herfst kleur bruin in allerlei tinten en een overzicht met foto’s over extravagante vlinderdasjes uit Italië. Om daarna te vervolgen met Graderen, het vergroten en verkleinen van pantalons en colberts. Maar liefst 18 pagina’s met uitgebreide werkbeschrijvingen en schema’s met de daarbij behorende tekeningen en berekeningen en maattabellen voor de diverse voor- en achterpanden, mouwen en kragen van verschillende modellen pantalons en colberts. Als afsluiting een overzicht van de nieuwste stoffen trends voor de herfst en komende winter.

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

De Rundschau Heren vakbladen dit jaar 6 maal uitgebracht en worden geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen.

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2019. Een abonnement enkel voor het Rundschau Dames of Heren vakblad, of voor Dames en Heren samen, met 5 % korting. De nummers worden dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

 

© 2016 - 2020 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel