Rundschau Heren vakblad 2019 nr. 7-8

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 28,00 (inclusief 9% btw)

Dit is de vierde editie (nr. 7-8) van het Rundschau Heren vakblad, vrijwel geheel in het teken van Bomber Jacks en T-shirts. Te beginnen met 10 pagina’s werkbeschrijvingen van het Bomber Jack, vanaf de basis grondvorm met speciale aandacht voor kraag en mouw. Vervolgens komt het Oversized Bomber Jack ruim aan bod vanaf de voorbereiding van het voor - en achterpand en de diverse mouw en kraag oplossingen. Vervolgens de T-Shirts met 11 pagina’s zeer uitgebreide werkbeschrijvingen. Te beginnen met de grondvorm voor het T-Shirt met korte mouw met speciale aandacht voor het voor- en achterpand, diverse hals- en mouw vormen. Als laatste de werkbeschrijvingen van het T-Shirt zonder mouwen.

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

De Rundschau Heren vakbladen dit jaar 6 maal uitgebracht en worden geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen.

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2019. Een abonnement enkel voor het Rundschau Dames of Heren vakblad, of voor Dames en Heren samen, met 5 % korting. De nummers worden dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

 

© 2016 - 2020 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel