Rundschau Heren vakblad 2019 nr. 5-6

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 28,00 (inclusief 9% btw)

Dit is de derde editie (nr. 5-6) van het Rundschau Heren vakblad en staat dit keer in het teken van de Denim Dresscode met een 5 pagina foto overzicht van de mooiste Denim creaties. Vervolgens een verhandeling over de “Blauwe Gigant” ISKO die de beste kwaliteit denim stoffen levert voor diverse Jeansmerken zoals Diesel, Guess, Mavi, Mustang en anderen. Daarna een 7 tal pagina’s met uitgebreide beschrijvingen over het werken met denim stoffen voor jeans met in het bijzonder hoe je hierin ritsen verwerkt. Tenslotte nog eens 18 pagina’s zeer uitgebreide werkbeschrijvingen vanaf de grondvormen van diverse basic Jeans, zoals verschillende modellen spijkerbroeken, een tuinbroek van spijkerstof en diverse spijkerjacks.

Wilt u liever een abonnement dan losse nummers? 

De Rundschau Heren vakbladen dit jaar 6 maal uitgebracht en worden geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen.

Vanaf nu kunt u ook weer een abonnement afsluiten voor 2019. Een abonnement enkel voor het Rundschau Dames of Heren vakblad, of voor Dames en Heren samen, met 5 % korting. De nummers worden dan het hele jaar automatisch naar u verzonden.

 

© 2016 - 2020 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel